PODRŽALI OLIMPIJADU 2010.

ZLATNI DONATOR

Rеpubličкi zаvоd zа zdrаvstvеnо оsigurаnjе је nаciоnаlnа, јаvnа i nеprоfitnа оrgаnizаciја, pоsrеdstvоm које grаđаni оstvаruјu prаvа iz zdrаvstvеnоg оsigurаnjа Rеpubličкi zаvоd sе finаnsirа кrоz uplаtu dоprinоsа zа zdrаvstvеnо оsigurаnjе. Nа tај nаčin, prеко Rеpubličкоg zаvоdа, grаđаni finаnsirајu svојu zdrаvstvеnu zаštitu. Svi grаđаni којi оstvаruјu prihоdе (zаrаdе, pеnziје, nаdокnаdе….) imајu zакоnsкu оbаvеzu plаćаnjа dоprinоsа zа zdrаvstvеnо оsigurаnjе. Grаđаnimа којi nе оstvаruјu prihоdе i nе mоgu biti оsigurаni као člаnоvi pоrоdicе nекоgа ко ih оstvаruје, dоprinоs zа zdrаvstvеnо оsigurаnjе plаćа sе iz budžеtа Rеpubliке Srbiје. Zdrаvstvеni sistеm u Srbiјi zаsnоvаn је nа principimа јеdnакоsti i sоlidаrnоsti. Zdrаvstvеnо оsigurаnjе grаđаni plаćајu prоcеntuаlnо, prеmа svојој zаrаdi i finаnsiјsкim mоgućnоstimа, а zdrаvstvеnu zаštitu коristе prеmа pоtrеbаmа.

Republički zavod za zdravstveno osiguranje podržava organizaciju III Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba radi očuvanja zdravlja svojih članova, preventivne zdravstvene zaštite i informisanosti o pravima iz obaveznog zdravstvenog osiguranja, aktivno učestvujući i doprinoseći ostvarivanju Nacionalne strategije o starenju, koju je usvojila Vlada Republike Srbije.

SREBRNI DONATORI


Vip mobile je privatni mobilni operater i član je Telekom Austrija Grupe, koja pruža usluge fiksne i mobilne telefonije na prostoru centralne i istočne Evrope i trenutno povezuje 18,9 miliona korisnika mobilne telefonije u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Lihtenštajnu, Makedoniji, Belorusiji i Srbiji. Telekom Austria Grupa je priznata kao lider u inovacijama jer stalno razvija nove tehnologije i usluge i prva ih uvodi na tržište.

Vip mobile iskazuje  društvenu odgovornost kroz davanje snažne podrške svojim korisnicima, zaposlenima, životnoj sredini i društvu. Do sada su u različite aktivnosti društvene odgovornosti u oblasti obrazovanja mladih, kulture, sporta i socijalnih davanja uložena značajna sredstva. Od decembra 2007. godine, Vip je generalni sponzor Odbojkaškog Saveza Srbije i svih nacionalnih selekcija i  sa Savezom aktivno radi na  daljem razvoju i promociji dvoranske odbojke i odbojke na pesku u Srbiji.

Vip mobile je za zadovoljstvom prihvatio da podrži III Olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba u Sokobanji, sa željom da starijim građanima približi savremene tehnologije i ukaže na benefite koje mobilna telefonija može da im donese u svakodnevnom životu i komunikaciji sa svojim najbližima i prijateljima.

Interaktivna kreativna agencija Agena d.o.o. osnovana je 1994. godine. Proteklih godina uspešno smo sarađivali sa klijentima iz naše zemlje i inostranstva i stekli veliko znanje u oblasti dizajna, online marketinga, programiranja, izrada web aplikacija, web sajtova, u izradi i administraciji baza podataka. Do sada smo poslovali sa klijentima iz Sjedinjenih Američkih Država, Švedske, UAE, Portugala, Nemačke, Švajcarske, Francuske, Grčke, kao i sa preduzećima iz Srbije i Crne Gore koje u poslednjih godinu dana sve više shvataju značaj informacionih tehnologija i prisustva na Globalnoj mreži.

Agena je idejni tvorac i organizator internet festivala WEB FEST (www.wfest.org), prvog regionalnog festivala koji promoviše upotrebu Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od izbora najboljih web sajtova po kategorijama kao i od promotivno edukativnih aktivnosti.

S obzirom na trend porasta korisnika Interneta u svetu, a među njima poslednjih godina prednjači populacija trećeg doba, Agena se sa velikim zadovoljstvom odlučila da skromnim doprinosom omogući kvalitetan izlazak starije generacije u svet modernih tehnologija. Kreacijom sajta olimpijada3d.org, verujemo da će ne samo učesnici III Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, već svi posetioci sajta, imati prilike da se informišu o pripremama i dešavanjima na Olimpijadi, kao i da svoje uspehe lakše dele sa celim svetom.

Kancelarija za odnose sa javnošću ambasade SAD u Beogradu, zadužena je za poslove javne diplomatije kroz saradnju sa medijima, kulturnih i obrazovnih aktivnosti i preko servisa Informacionog Referalnog Centra.  Kancelarija se bavi pružanjem informacija, obrazovnim razmenama, programima u SAD iz oblasti kulture i obezbeđivanjem podrške i saveta ambasadorima i drugim službenicima ambasade iz domena odnosa sa javnošću.

Kancelarija za medije i kulturu ambasade SAD drugu godinu za redom podržava održavanje Olimpijade sporta zdravlja i kulture trećeg doba. Cilj ove podrške jeste jačanja veza i razmena iskustava građana starijih od 60 godina s obe strane Atlantkog okeana. Uvidevši značaj odražvanja događaja kao što je Olimpijada trećeg doba u Sokobanji, ambasada SAD je odlučila da 2010. godine udvostruči pomoć.


VITARELAX je vodeća domaća kompanija koja uspešno posluje na teritoriji Srbije već četiri godine. Mi smo uvoznici visokokvalitetne posteljine izrađene od najkvalitetnije australijske merino vune, ortopedskih jastuka i dušeka proizvedenih u EU. Moderna proizvodnja i stalna kontrola naše robne marke „PARADISO“ garancija su vrhunskog kvaliteta i dugogodišnje trajnosti.

Naša svrha je da podstičemo i širimo kulturu zdravog spavanja kao osnove za regeneraciju duha i tela. Zdrav san nas puni energijom koja nam pomaže da lakše prebrodimo životne prepreke, jer je osnova za regeneraciju ljudske anatomije i psihe.

Hiljade zadovoljnih porodica u Srbiji, koje su nam ukazale poverenje i postale članovi našeg “Paradiso” kluba, su najvažniji element našeg uspeha, zbog čega je i broj naših zaposlenih u stalnom porastu. U tom smislu i ove godine smo sponzori Olimpijade trećeg doba, jer i mi kao i Savez penzionera Srbije brinemo o zdravlju svakog pojedinca, dajemo poruku da naši dragi penzioneri nisu zaboravljeni i želimo da širimo reč i promovišemo kulturu zdravog spavanja, jer ZDRAVO SPAVATI znači LEPŠE ŽIVETI!

PRIZMA je osnovana 1990. godine kao privatna kompanija. Naša delatnost uključuje proizvodnju kao i unutrašnju i spoljnu trgovinu sa težištem na izvozu sopstvenih proizvoda. Takođe, u okviru kompanije posluju moderno opremljena štamparija i digitalna štampa na tekstilu, dok marketing centar objedinjuje sve aktivnosti vezane za advertajzing i promociju.

Od osnivanja, PRIZMA je zastupnik OMRON-a, vodećeg Japanskog i svetskog proizvođača medicinske opreme – digitalnih aparata za merenje krvnog pritiska, ultrazvučnih i kompresorskih inhalatora, elektromasažera, digitalnih termometara, pedometera, itd.

Uveli smo sistem kontrole kvaliteta, u skladu sa standardima ISO 9001:2000, ISO 13485:2003 i ISO 14000 koji su verifikovani od strane SIQ Slovenia.

U cilju svetske promocije brenda PRIZMA kao i naših proizvodnih potencijala, svoje proizvode izlažemo već deseti put za redom na svetski najvećem i najpriznatijem specijalizovanom sajmu za izlaganje medicinske opreme „MEDICA” koji se svake godine u novembru mesecu održava u nemačkom gradu Dizeldorfu.

PRIZMA takođe pruža i usluge proizvodnje elektronskih komponenti, od kompletnog dizajna, inženjeringa i izrade do proizvodnje za medicinsku, potrošačku i auto industriju, po veoma povoljnim uslovima.

Comments are closed.