PODRŽALI OLIMPIJADU 2011.

SREBRNI DONATORI

Vitarelax je domaća kompanija koja već šestu godinu propagira očuvanje zdravlja kroz kvalitetan san. Moderna proizvodnja i stalna kontrola naše robne marke „PARADISO“ garancija su vrhunskog kvaliteta i dugogodišnje trajnosti proizvoda.

”Sanjate da spavate” je parola koja budi svest o tome koliko je značajno da se probudite odmorni i puni elana započnete dan. Kroz naš Paradiso program ortopedskih dušeka, vunene posteljine i Relax masažera uverićete se da su besane noći i jutarnji osećaj slomljenosti za Vas ružna prošlost.

Zdrav san nas puni energijom koja nam pomaže da lakše prebrodimo životne prepreke, jer je osnova za regeneraciju ljudskog tela i psihe.

Naše dosadašnje iskustvo je pokazalo da je sve više onih koji umeju da udišu život punim plućima iako su pregazili šestu deceniju. U prilog tome je i da je Olimpijada trećeg doba armija koja raste i ako smo mi bar delom doprineli tome, možemo da kažemo da radimo dobar posao, za plemenit cilj.

U tom smislu, kao srebrni sponzori, i ove godine, po treći put podržavamo napore Olimpijskog pokreta trećeg doba Srbije u organizovanju  IV Olimpijade sporta, zdravlja i kulture, jer mi brinemo o zdravlju svakog pojedinca, dajući poruku da naši najstariji sugrađani nisu zaboravljeni. Time ujedno promovišemo kulturu zdravog spavanja, jer ZDRAVO SPAVATI znači LEPŠE ŽIVETI!

Kancelarija za odnose sa javnošću Ambasade SAD u Beogradu, zadužena je za poslove javne diplomatije kroz saradnju sa medijima, kulturnih i obrazovnih aktivnosti i preko servisa Informacionog Referalnog Centra.  Kancelarija se bavi pružanjem informacija, obrazovnim razmenama, programima u SAD iz oblasti kulture i obezbeđivanjem podrške i saveta ambasadorima i drugim službenicima ambasade iz domena odnosa sa javnošću.

Kancelarija za medije i kulturu Ambasade u Beogradu i ove godine je stala iza Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba sa željom da podrži napore Olimpijskog pokreta trećeg doba Srbije da promoviše značaj preventive, kao jedan od najboljih načina očuvanja zdravlja i kvalitetnijeg življenja u trećem dobu.

Intermedia Network je filmska i televizijska producentska kuća. Od početka osnivanja, 2004. godine, radi na širokom spektru medijskih, kinematografskih i televizijskih ostvarenja koji uključuju igrane i dokumentarne filmove, TV programe i TV serije, izdavaštvo knjiga i DVD-a, kao i organizaciju kulturno-umetničkih događaja.

U produkciji firme Intermedia Network je nastao domaći filmski hit “Montevideo, Bog te video” u režiji Dragana Bjelogrlića kojeg je u domaćim bioskopima gledalo preko pola miliona ljudi. Dosadašnji projekti u produkciji Intermedia Network su višestruko nagrađivani na brojnim domaćim i međunarodnim festivalima.  Ova producentska kuća stoji iza igranih filmova kao što su “Potera za Sreć(k)om”, “Čarlston za Ognjenku”, “Crni Gruja i kamen mudrosti”, “Ljubav i drugi zločini”, “Na lepom, plavom Dunavu”; producirala je tv serije “Pozorušte u kući”, “Dangube”, “Montevideo, Bog te video”, kao i dokumentarne filmove “Zvezda je rođena” i “Cinema Komunisto”.

Kao srebrni sponzor IV Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, Intermedia Network podržava napore Olimpijskog pokreta trećeg doba Srbije da unapredi kvalitet življenja stanovnika trećeg doba kroz njihovo aktivno učešće na Olimpijadi.  U želji da obogati sadržaj programa ovogodišnje Olimpijade, Intermedia Network učesnicima Olimpijade poklanja tri besplatne projekcije filma “Montevideo, Bog te video” koji budi iskrene i tople emocije, a kroz koji se afirmišu  ljudske vrednosti kao što su plemenitost, ljubav, prijateljstvo, solidarnost i viteštvo.


recan Fond za povraćaj i reciklažu limenki je aktivan lokalno od 2005 godine i osnovan je kao neprofitna organizacija od strane Ball Packaging Europe, Beograd – Fabrike za proizvodnju limenki.

Cilj recan Fonda je da promoviše svest o značaju zaštite životne sredine, posebno među mlađom populacijom, da učvrsti svest o potrebi reciklaže limenki u razmišljanjima potrošača kao naučen i konačno uobičajen model ponašanja.

IV Olimpijadu sporta, zdravlja i kulture podržali smo kao nastojanje da nastavimo da na ovakvim i sličnim događajima promovišemo značaj reciklaže, naročito uzevši u obzir činjenicu da su učesnici prošlogodišnje Olimpijade već iskazali svoju svest o značaju zaštite životne sredine.

Organizacija Riken (Recan) i Olimpijski pokret trećeg doba Srbije, pokrenuli su pilot projekat organizovanog sakupljanja i reciklaže aluminijumskih limenki, sa ciljem da se građanke i građani trećeg doba Srbije podstaknu da daju svoj doprinos očuvanju životne sredine.

Ovoj akciji prvo se odazvalo Udruženje penzionera opštine Voždovac u Beogradu, na čelu sa gospodinom Ljubisavom Milivojevićem. Saradnja je uspešno započeta u junu, a do kraja avgusta, penzioneri Voždovca, prikupili su više od 600 kg limenki.

Želja organizatora je da se projekat sakupljanja i reciklaže limenki proširi i na druge opštine i gradove u Srbiji, čime bi se značajno doprinelo podizanju svesti o značaju reciklaže, odnosno zaštiti životne sredine. S tim u vezi, Riken i Olimpijski pokret trećeg doba Srbije pozivaju sve zainteresovane, a naročito mlade, da se priključe akciji i daju svoj doprinos.

Za prikupljene količine, takođe se daje i novčana nadoknada kao dodatna motivacija i doprinos kućnom budžetu vrednih sakupljača.

Societe Generale banka je u Srbiji prisutna na tržištu još od 1977. godine, najpre kao predstavništvo Societe Generale iz Pariza, a od  1991. kao prva banka sa većinskim stranim kapitalom u zemlji – Société Générale Yugoslav Bank. Od tada je  neprestano prisutna na srpskom tržištu, nudeći usluge korporativnim klijentima, a od 2001. godine i fizičkim licima. Od 1. novembra 2007. godine posluje pod imenom SOCIETE GENERALE SRBIJA. Societe Generale banka posvećena je dugoročnom poslovanju u Srbiji. Banka  je tu nameru i dokazala  investirajući preko 10 miliona evra u izgradnju svog poslovnog sedišta na   Novom  Beogradu, kao i različitim kreditnim aranžmanima sa Republikom Srbijom. Nijednog trenutka nije zatvorila svoja vrata, već je klijentima bila na raspolaganju i u stabilnim i u kriznim vremenima.

Pored velikog broja kreditnih i štednih proizvoda i široke lepeze bankarskih usluga iz sopstvene ponude, koje nudi pod izuzetno konkurentnim uslovima,  banka je podržala sve programe subvencija Vlade Republike Srbije i jedan je od najaktivnijih učesnika na tržištu subvencionisanih kredita. Societe Generale banka posebnu pažnju posvećuje starijoj populaciji, nudeći klijentima različite pogodnosti poput Standard paketa, plaćanja računa, različitih vidova štednje i izuzetno pristupačnih kredita, najvećim delom bez starosne granice.

Societe Generale banka izbor je velikog broja penzionisanih lica koja, preko svojih ličnih bankara, sa nama dele informaciju o svojim potrebama i mogućnostima. Banka je podržala Olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba kako bi njima pomogla da unaprede kvalitet života aktivnim učešćem u Olimpijadi i uživaju u  raznovrsnom programu. Kao društveno odgovorna kompanija, posebno pozdravljamo ekološku akciju kojom će učesnici Olimpijade doprineti očuvanju životne sredine.

Comments are closed.