Успешно окончан 10. МЕЂУНАРОДНИ ГЕРОНТОЛОШКИ КОНГРЕС Десети Међународни геронтолошки конгрес одржан је у Београду, у Сава центру, 18. и 19. јуна 2018.

КОнгресу је присуствовало више од 500 стручњака из разних области бриге о старима – од лекара специјалиста, до социолога и представника институција Републике Србије које су надлежне за ову област.
У раду су учествовали појединци и делегације геронтолошких асоцијација из многих европских земаља, експерти одговарајућих тела Уједињених нација, као и представници хуманитарних организација које се баве овом проблематиком.
Преко 100 радова домаћих и страних аутора, брижљиво припремљен материјал – садржаји предавања на енглеском и српском, и беспрекорна организација одвијања заједничке и посебних сесија резултирали су заједничком оценом да је 10. Конгрес био изузетно радан и садржајан, а то значи и успешан.
У име оних који су били тема овог изузетног скупа – све честитке организатору – Геронтолошком савезу Србије!

Ucesnici Kongr. Radno predsUcesnici Kongr.

This entry was posted in Vesti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>